Ofte stilte spørsmål

Må jeg være erfaren innen trening?

Absolutt ikke. Du behøver ingen erfaring i forkant, her starter vi fra skratch om du ønsker det. Det viktigste er at du går ut av timen med verdifull kunnskap om trening som vil hjelpe deg fremover - med eller uten personlig trener. 

Hvor gammel kan jeg være?

Minstealder er 11 år, og det må være i samråd med dine foresatte. Jeg har ingen begrensende alder på andre siden av skalaen, så come as you are! 

Må jeg være medlem av et treningssenter?

Både ja og nei. I mange tilfeller vil det være nødvendig å tegne medlemskap hos S.P.A.R.T.A i Ski eller søstersentrene i Ås, Askim og Spydeberg, men vi kan også legge treningen utenfor senteret så langt det går. 

Hvor tar du oppdrag?

Jeg holder til i Follo-området, men jeg tar oppdrag over hele Østlandet. Det kan dog være noen vilkår, så ta kontakt for nærmere informasjon.

Kan du hjelpe meg med å utvikle mine fotballferdigheter?

Selvfølgelig. Fotball er en idrett jeg kjenner spesielt godt, og det kan ofte lønne seg å rådføre seg med en som selv har vært på banen om man ønsker å satse. Ta kontakt for nærmere informasjon. 

Hvordan løser vi betalingen?

Ved enkelttimer og duo-timer vil beløpet bli fakturert i etterkant. Ved pakker vil beløpet bli fakturert i forkant. Ved kjøp av program blir beløpet fakturert ved bestilling og tilsendt program. Fakturaen har 14 dagers forfall, og dersom betalingen må utsettes bes du ta kontakt med meg slik at vi kan løse det.